Termékek

Condici örömanya ruhák

Nyitvatartásunk :

Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig

Vasárnap és hétfő: ZÁRVA!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!

Kedves Hölgyek, Kedves leendő Örömanyák!

Mielött a különlegesen elegáns angol Condici modelleket bemutatjuk, magadjuk az Önök számára legfontosabb információkat

  Az örömanya kosztümök nem bérelhetőek, csak megvásárolhatóak!

  A 2 vagy 3 részes angol Condici örömanya ruhák ára 89.000,- Ft és 139.000,- Ft között mozognak. Legújabb modelljeink mindíg a felső árkategóriában vannak.

 Évente több alkalommal hirdetünk az interneten is árengedményt örömanya ruháinkra is, kifutó modelljeinkre 10% - 20 %  árengedményt tudunk adni.

Az örömanya ruhához illő Condici és ispirato kalapok ára 39.000,- Ft és 59.000,- Ft között van, míg a félkalapok ára 29.000,- Ft és 39.000,- Ft között mozog. A kisebb Condici fejdíszek ára 15.000,- Ft - 19.000,- Ft. Ha a Condici vagy Ispirátó ruhához kalapot, félkalapot, vagy fejdíszt is vásárolnak, akkor a kalapok árából 10 %-17% - ot engedünk, félkalapoknál 10% - 13 %-ot és a fejdíszeknél 8-10 %-ot.   

 A Conicic és Ispirato örömanya ruhamodellek 34-es mérettől 48/50 -es méretig kaphatóak. Különböző modellek, különböző méretekben vannak szalonunkkab. Az angol Condici és Ispirato ruhamodellek csak nagyon kis szériában kerülnek be szalonunkba. A honlapunkon feltüntetett modellek csak példa jellegüek, az árukészletünk nem tudja sajnos a honlapunkon szereplő fotókat követni, ugyanakkor nem minden modellünkről kerül Fotó a web-oldalunkra, sok modellünket csak a szalonban lehet megtekinteni.

Mivel az örömanya ruhák próbája átlagosan minimum 1 órát vesz igénybe, így előzetes telefonos bejelentkezést kell kérnünk. Az időponntal rendelkező Hölgyek elsőbbséget élveznek a próbák alkalmával.    

Az örömanya ruhákat igény szerint, és külön díjazás alapján alakra alakítjuk, az alakítás vállalási ideje minimum 5 munkanap. 

CONDICI és ISPIRATO elegáns örömanya ruhák, elegáns kosztümök Angliából:

Az európai kontinensen egyedül az ADEO 2000 esküvői és alkalmi ruhaszalon forgalmazza (Irországon és Anglián kívül) a rendkívül különleges és egyedi CONDICI és a Condici csoporthoz tartozó ISPIRATO örömanya ruhák és örömanya kosztümök kollekcióit. A szakmai körökben is elismert Condici cég által készített örömanya ruha modelleket a különlegesen elegáns ruhatervezés és a finom kidolgozás jellemzi leginkább. 

A Condici örömanya ruhák visszafogott eleganciája és mégis mindíg divatos vonalvezetése az, ami oly vonzóvá és ellenálhatatlanná teszi ezeket a ruha modelleket a hölgyek számára. A szívvel lélekkel átgondolt tervezésnek köszönhető, hogy a csodás ruhakompozíciók azonnnal megragadják a hölgyeket. Ha egy örömanya egyszer felpróbálta ezeket a ruhákat, szinte már nem is tud nemet mondani ezeknek a gyönyörü modelleknek.

Az angol Condici cég modelljei nem véletlenül első választása az örömanyáknak gyermekük esküvőjére. Elhagyhatatlan elegancia, tökéletes szabás, pontosan összállított színek, gondosan kiválsztott, kiváló minőségü anyagok és a megfelelő kiegészítők figyelmes felhasználása az, melyek egy angol Condici örömanya ruhát fémjeleznek. Az elegancia egyik receptje a fínom visszafogottság és leheletnyi konzervatív vonalvezetés, anélkül, hogy a modell akárcsak egy csöppet is unalmas lenne.

Egy Condici örömanya ruha úgy van megtervezve, hogy az karcsú és molett, plus Size örömanyákat, hölgyeket egyaránt öltöztessen.  Az igazi müvészet, a tervezői nagyság tehát  éppen ebben a gondos és precíz szabászati ruhatervezésben rejlik! Ez a Condici ruhák varázsa!

A Condici modellek nem tartoznak az olcsó ruhák közé, hisz a Condici örömanya ruhák és kosztümök ára 79.000,- és 139.000,- Ft között vannak, és magától érthetően nem kölcsönözhetőek. És mégis, a hölgyek, akik örömanyaként úgy szintén az esküvő középpontjában állnak, szívesen költenek egy kicsit többet egy csinos, elegáns ruhára, melyet talán évekkel késöbb is még mindíg mint egy divatos ruhát fel tudnak venni, melyben újra és újra szívesen bújnak, mert tudják, hogy abban mindíg tetszetősen néznek ki. Egy Condici örömanya ruha már első pillantásra is a minőségről és az egyediségről árulkodik. Egy Condici ruhát talán lehet silányan másolni - ahogyan azt sajnos Magyarországon is néhányan teszik -, de egy igazi Condici ruhát nem lehet összetéveszteni.

A Condici örömanya ruhák 34-es mérettől 48/50-es, tehát molett méretig kerülnek forgalomba. A molett örömanya ruhák különösen közkedveltek, így különösen nagy szeretettel várjuk a plus size örömanyákat. Örömany ruhaszalonunk a más márkájú angol örömanya ruhák mellett egyzserre több Condici és ISPIRATO örömanya kosztüm modelt forgalmaz, de az egyes modelleket csak kis szériában, ami ezeknek a modelleknek a hazai egyediségét erősíti.

Internetes honlapunk is inkább ízelítőt ad a Condici örömany ruhák és kosztümökröl és nem egy aktuális katalógusként értendő, mivel az örömanya ruhák, különösen a molett örömanyaruhák fordandósága igen gyors, igy a modellek gyors változá´savl weboldalunk nem tud lépést tartani. Így számos örömany ruha modell nem is kerül fel internetes oldalunkra. 

 A Condici örömanya ruhák természetes alapanyagú vadselyem (santung), muszlin vagy selyem, vagy pedig müszállal kevert zsorszett, kreppszatén, finom jersey vagy taft taxtíliákból készülnek.   

Ezek az örömanya kosztümök többnyire valamílyen díszítéssel kerülnek forgalomba, pl. gyönygözéssel, hímzéssel, vagy egy más anygaból készült betéttel, ez a finom tervezésü díszítés emeli ki ezeket a modelleket a többi kosztümök közül. 

Az Condici örömanya ruhák leginkább egy komplé vagyis egy rövidujjú, ujjatlan vagy pántos egybe szabott ruhák és hozzá, vagy egy rövid boleró, vagy egy derékig vagy csípőig érő kis kabáttal. A fiatalosabbra tervezett Ispirato moddellek között azonban találunk csinos szóló örömanya ruhákat is, melyek akár a koktél ruha kategóriába is sorolhatóak.

A Condici cég egyik kimondottan fiatalos kollekciója az ISPIRATO kollekció. Ezek a modellek kicsit színesebbek, vidámabbak, több a fodor, a dekoltázs és rafinálatbb a szabás. Ezeket a modelleket nem csak örömanyáknak ajánljuk, hanám más esküvői vendég hölgyeknek is. 

A condici cég ruha modelljeihez elegáns kalapokat is tervez. Ezek a kalapok nagyobb vagy kisebb karimásak, félkalapok vagy fitos fejdíszek tollal, vagy gyöngyel. Az elegáns Condici örömanya kalapokat azonban bármely más ruhához is lehet viselni. A Condici és ISPIRATO elegáns örömanya kalapok és fejdíszek ára 19.00.- Ft és 59.000,- Ft között mozognak. De érdemes a kalapoknál az akciós ár után is érdeklődni.

Különösen emeli a Condici örömanya ruhák eleganciáját és egyediségét a ruhához festett selyemszatén cipőés selyem szatén táska, mely így szintén csak az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonban található meg! (több informácío az "esküvői cipők" és a "cipőfestés" menükben.) 

Az örömanyák nem véletlenül válsztják az angol Condici cég örömanya ruháit, ezeket pedig csak az ADEO 2000 ruhaszalonjában lehet megvásárolni!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!