Termékek

Klasszikus és modern esküvői ruhák

Nyitvatartás: KEDD - SZOMBAT: 10.00 - 18.00 óráig, vasárnap és hétfő ZÁRVA!!

1029. Budapest, Bátori László u. 48

Szalonunkban ÚJ: nagyon elegáns modern, és klasszikus alkalmi és esküvői férfi öltönyök több színben, minden kiegészítővel  (ing, mellény, nyakkendő, mandzsettagomb), 46-56 méretekben!

Esküvői ruhaszalonunkban rögtön megveheted esküvői cipődet, fátyladat, menyasszonyi kesztyűdet, míderedet, menyecske ruhádat, de akár édesanyádnak az örömanya kosztümét is! Bérelj koszorúslánykáknak ruhát és a kisfiúknak öltönyt! De mindenképp gyere el szalonunkba, mert ÉRDEMES!! 

Keresd fel Budapesten a II. kerületben exklusív esküvői ruhaszalonunkat és próbálj csodaszép 2018-as esküvői ruha modelljeink közül néhányat ! Előzetes telefonos idöpontegyeztetést kérünk!!!

Kérlek, kérj TE is mielőbb telefonon időpontot, és próbálj budapesti esküvői ruhaszalonunkban a kifulladásig Telefon: 06 30 457 2100 

Gyönyörű menyasszonyi ruháink a legtöbb méretben azonnal megvehetőek vagy kölcsönözhetőek. Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk!!!

(Telefon : 06 30 457-2100)

A legújabb  esküvői ruhák, a 2017-os modellek szalonunkban már felpróbálhatóak és lefoglalhatóak!  Álomszép menyasszonyi ruhákkal bővült szalonunk terjedelmes menyasszonyi ruha készlete,ezt egyetlen menyasszony sem hagyhatja ki!

Jöjjön és próbálja fel Ön is legújabb angol és amerikai eksüvői ruha modelljeinket! Legyen az divatossan fodros, királynői csipke vagy épp szolídan egyszerű elegáns esküvői ruhát, nálunk biztos Ön is megtalálja álmai esküvői ruháját. Ha még nem tudja, milyen menyasszony is szeretne lenni, melyik az az esküvői ruha, amely leginkább megfelel az alakjának és az egyéniségének, akkor keresse fel budai esküvői szalonunkat, és probáljon fel néhány esküvői ruhát, hogy a csodálatos napon Ön legyen a legszebb. 

Öltözzön fel tetőtől talpig, az esküvői cipőtől a menyasszonyi fátyolig, a szexis esküvői fehérnemütől a csodaszép menyasszonyi ruháig hüvösvölgyi elegáns esküvői ruhaszalonunkban, és használja ki az ADEO 2000 esküvői szalon különleges változó akcióit!!!

Esküvői ruhaszalonunkban 32-es mérettöl 54-es méretekog forgalmazunk menyasszonyi ruhákat és esküvői bolerókat.

Néhány fontos információ a leendő menyasszonyoknak esküvői ruha vásárlásáról és bérléséről:

° Az általunk forgalmazozz angol esküvői ruhák kölcsönzési díja 39.000,- Ft - 149.000,- Ft;

° A ruha foglalásakor a bérleti díj 50 %-át kell kifizetni, a másik felét pedig a ruha elvitelekor;

° A kikölcsönzött menyasszonyi ruhák elvitelekor kauciót kell fizetni, a kaució nagysága a konkrét ruhától függ, és a kauciót az esküvői ruha visszahozatalakor, amennyiben az nem sérült és a szokásos haszánalton felül nem piszkolódozz be, visszaadjuk;

° Ha a kibérelt menyasszonyi ruha sérült, akkor a sérüléstől függöen tartunk vissza a kaució összegébeöl (a tapasztalataink szerint, a menyasszonyok 90 %-ban vigyáznak a kibérelt esküvöi ruhára és a kaució teljes mértékben visszatérítésre kerül.)

° Az esküvői ruhák ára 39.000,- Ft és 320.000,- Ft között mozognak, az ár többek között függ a márkától;

° Esküvői ruha vétele vagy kölcsönzése esetén, ha a menyasszony szalonunkban vásárol még más esküvői kiegészítöket is, ugy ezekre 15 % árengedményt adunk (pl. esküvői cipő, menyassszonyi fátyol, esküvői fehérnemü, menyasszonyi kesztyü, táska vagy fejdísz, esküvői kisbunda vagy divatékszer, köszönet ajándék, gyermek koszorúslány ruha, menyecske ruha );

° Időről időre akciókban meghirdetünk esküvői ruhákat jelentős árengedményekkel, érdemes figyelni a weboldalunkat vagy a facebook -ot!

Az esetleges kérdéseket szívesen válaszoljuk meg telefonon vagy emailban

Jelentkezzen be nálunk telefonon, és adja át magát az esküvői ruhapróba varázsának. Nagy szeretettel várjuk Önt is Budapest, II. kerületi esküvői ruhaszalonunkban! Ingyenes parkolás, nyugodt környezet, kellemes atmoszféra, ez várja Önt is, ha ellátogat hozzánk.

 

Dovita Bridal:

Új partnerünk lett a fiatalos és a divatot azonnal követö Dovita Bridal Ltd. Az áltatlunk első ízben Magyarországon bemutatott cég igényes és gyönyörűen kidolgozott esküvői ruhái nagyon nagy sikert arattak a 2015-ös Öszi Eküvöi Kiállításon. A leendő menyasszonyok nem győzték fotózni a Dovita Bridal lélegzet elállítóan szép könnyed tüll ruháját, melynek felső részét csodálatos mintára, kézzel rögzített strasszkövecskék díszítenek. A vanília színű nagy abroncsos csipke menyaszonyi ruha, melynek áttetsző hátán aprócska gyöngyház gombok futnak végig, a romantikus elképzelés minden kritériumát kielégíti, egyszerűen csodálatos! De a szűk, testre símuló törtfehér selyemből készült esküvői ruha csodás nagy szétterülö uszállyal is csak úgy vonzotta a kíváncsi szempárokat. A Dovita Bridal tervezői ezzel már bizonyítottak is. Nagy öröm számunkra, hogy ennek a lendületes, fiatal esküvői ruhacégnek a modelljeit az ADEO 2000 esküvői ruhaszalon forgalmazhatja!  

Romantica Of Devon:

A délnyugat angliai esküvői ruhacég első magyar importőreként, ez a márka nagyban hozzájárult üzletünk megszilárdulásához. A Magyarországon még újdonságnak számító, több színű modellek mellett, érdemes a „Blue Moon” márkájú alkalmi,- és báli ruhákat is felpróbálni az esküvői ruhák mellett, vagy a több színben elérhető szolídabb koszorúslány ruhákat.

Eternity Bride:
A York megyében található designercég Leeds 400 éves szövő, textilhagyományának méltó utódja. A nagyon kedves házaspár, Amanda és Andrew napjainkra, már a térség és több külföldi piac, nagynevű cégévé tette a Eternity Bride-t. Sok éven keresztül értékesített, nagy darabszámainkkal kizárólagosságot szereztünk a márka forgalmazására.

Hilary Morgan:

Ùj angol parnerünk az észak angol Hilary Morgan esküvői ruhák készitője. Ezek a modellek rendkivüli lendületességükkel és szép kidolgozásukkal gyorsan elnyerték az érdeklődök tetszését, nem is beszélve a rendkivül széles méretválasztékról,mely a kicsit molettebb hölgyek kedvencévé is teszi.

Mon Cheri:
Ez a márka Amerikában honos és Angliában található meg az európai képviselete. Az angol képviselettel cegünk immár mintegy 16 éve áll jó üzleti kapcsolatban, így az évek során egy igen jó együttműködés alakult ki a cégek között. Nagyon büszkék vagyunk erre a kapcsolatra, mivel a Mon Cheri az esküvői ruhák és báliruhák terén, mintegy 30 országban piacvezető márka, és budapesti esküvői ruhaszalonunkban ennek a cégnek a csodálatos menyasszonyi és báli ruha modelljeit is be tudjuk mutatni 

Mon Cheri Bridal:

Az Amerikában és Európában is már oly régen ismert cég különösen szép és divatos esküvői és báli és örömanya ruhái , elmaradhatatlan részei a szakmai kiállításoknak. A Mon Cheri cég fiatal, tehetséges tervezői fáradhatatlanúl dolgoznak az új modelleken, a hagyományos textil anyagok mellet, minden évben ujjabb és ujjabb még nem ismert finom természetes alapanyagú textiliákat használnak fel modelljeikhez. A cég esküvői ruháira a finom és aprólékos kidolgozás, merész vonalvezetés és a hagyományőrzés jellemző. Különösen szépek az amerikai cég díjnyertes "designerei" által tervezett esküvői ruhák. A David Tuttera, Toni Bowls és Sophia Tolli által megálmodott ruhák magukon viselik tervezőik kézjegyeit. Ezeket a ruhákat nem lehet egyszerűen lemásolni, vagy akóár csak egy hasonlót megvarratni. Ezért különösen ajánljuk ezeket a menyasszonyi ruhákat azoknak a menyasszonyoknak, akik szívesen költenek egy nagyon igényes, egyedi stílusú csodálatos esküvői ruhára. 

Ebben a társaságban mi is büszkének érezzük magunkat, hogy az angol határokon túl is hirdetni tudjuk ezeknek a pompás esküvői ruháknak és báli ruháknak az egyediségét, és szépségét.

Kerres minket a face book-on és lájkolj l!!!! Kövess minket, légy a kedvelőnk és vásárláskor vedd át ajándékodat!!!