Köszöntjük az ADEO 2000 Kft esküvői és alkamli ruhaszalon, az ünnepi és alkalmi ruhák fellegvárának virtuális bemutatótermében ! 

 

Nyitva: Keddtől -Szombatig 10-18 óráig

(utolsó proba megkezdésen 17.25 óráig!)
VASÁRNAP és HÉTFŐN ZÁRVA!!!

H-1029 Budapest Bátori László u 48/A
Telefon: +36 1 275 7110
Mobil: +36 30 457 2100

email: bluesky2004@t-online.hu

A dinamikus vállalkozást mindenki ugy ismeri hogy az elegáns angol menyasszonyi és báli ruhák, rendkivüli kosztümök specialistája.
Hölgyvevőink a Brit szigetország csodálatos ruhakölteményeit vásárolhatják meg budai exkluzív bemutatótermünkben.

Exkluzív szalonunkban kizárolagos joggal forgalmazzuk az angol Condici és Ispirato cég különlegesen elegáns kosztümjeit, kompléit és kalapkölteményeit. Csak mi forgalmazzuk az angol 608 szinre festhető SHADE és MEADOWS selyemszatén esküvői, és alkalmicipőit.

Az egyedi elegancia jeleit magánviselö amerikai Mon Cheri esküvői, alkalmi és báliruháinak hatalmas válsztéka várja a különlegesre vágyó érdeklödőket. 

Szinte mindent megtalál nálunk ami az ünnepi alkalmakhoz elengedhetetlen esküvői és alkalmi kiegészitök, divatékszerek, esküvői ékszerek, hosszú és rövid fátylak, hajdíszek és kitüzők, stólák széles választéka.

Ha Ön eddig nem ismerte volna, megismerheti szalonunkban a Romantica Of Devon, Eternitry Bride, Hilary Morgan, Mon Chery, Dinasty,  menyasszonyi ruháit.

A kiválasztott esküvői vagy alkalmi ruhához azonnal megvásárolhatja a Poarier holland világmárka szoritó, vagy divatmiederjeit, sexy és speciális fehérnemüit, nászéjszaka összes elegáns fehérnemüjét.

A gyönyörű környezetben elhelyezkedő mintegy 300 négyzetméteres "kicsit más szalon" kárpotolja a kicsit nehezebb megközelitésével idelátogató vendégeit. Szalonunk egy Fellegvárnak is beillő hegygerincen egy gyönyörű kilátással rendelkezö teremben, több parkolóval várja nyugodt körülményekhez szokott elegáns vevőit.

Mialatt a hölgyek próbálnak,az urak vagy családtagjaik kényelmesen figyelhetik a próbát,válogatást készülödést,egy csésze kávé vagy tea mellett, miközben kényelmesen sétálgatva kellemes zene mellett gyönyörködhetnek a kilátásban.

Parkolóink dijmentesek, és az üzletböl láthatja autóját.

Szalonunk megközelithetö a budai Móricz Zsigmond körtérröl induló 61 -es villamossal mely a Széll Kálmán tér érintésével közvetlenül 17 perc alatt kintvan a Hüvösvölgy-i végállomáson. Onnan az elsö utca balra a Bátori László melyen egy ca. 6 perces sétával jut fel hozzánk.

Òbuda felöl a Kolozsi térröl induló 29-es busz a Pasaréti- tér érintésével szintén kijön a hüvösvölgyi végállomásra. Autóval 7 km a Szél Kálmán térröl végig a Hüvösvölgyi úton ,a Mol kutnál balra a Nagyréti körforgalomig ahol az elsö kijáraton jobbra majd a z elsö utcán (Villám ) fel a hegytetöre. Kicsit lankásabb a hüvösvölgyi buszmegálló után, a Vigadó elhagyásával az első utcán (Bátori László) közvetlenül a hüvösvölgyi Szolgáltatoház elött balra fel.

Az üzlet elhelyezkedését megtekintheti a Google Map-on is.

Ha Ön egy különleges alkalomra valami különlegeset szeretne akkor mindenképpen nézzen be hozzánk az ADEO 2000 -hez. Figyelje allandóan megujjuló akcióinkat.

Viszonteladóknak személyreszabott egyedi kedvezményes csomageladás kedvezményt dolgozunk ki személyesen. 

Esküvői és ünnepi ruhák fellegvára

Az ADEO 2000 budapesti exkluzív ruhaszalonja bizonyosan más, mint egy egyszerű esküvői ruhaszalon, mert nálunk a menyasszonyok, bálozók, örömanyák, koszorúslányok, kisfiúk tetőtől talpig felöltözhetnek egy ünnepi alkalomra!

Szalonunkban megtalálható menyasszonyiruha , és alkalmi ruha modelljeinket direkt Angliából importáljuk, immáron 17 éve, így az ADEO 2000 a divatos angol stílust képviseli. Számunkra a legfontosabb, hogy vevőink a nálunk tett látogatás után úgy érezzék, ide tartoznak, ez igazán az Ö üzletük. Az elmúlt 17év alatt vevőink és eladóink között egy kedves baráti kapcsolat alakult ki, ezért aki nálunk egyszer már vásárolt, bizonyosan újra visszatér hozzánk.

Az ADEO 2000 menyasszonyi ruhaszalonból választott menyasszonyi ruha, esküvői ruha, báli és alkalmi ruha szinte garantáltan az ünnepi alkalom fénypontja lesz.

Minden kedves Hölgyet szeretettel várunk, ha Ön egy olyan esküvői ruhaszalont szeretne felkeresni, ahol a személyre szabott egyedi szakmai tanácsadás mellett, Ön igényt tart az udvarias kiszolgálásra és szereti a családias hangulatot . Ha Ön egyedűl vagy hozzátartozóival egy kis "színpadi" hangulat mellett, nyugodtan szeretne válogatni számos menyasszonyi ruha, örömanyaruha, koktélruha, báli ruha, vagy estélyi ruha modell között, és ki szeretné keresni rögtön az ezekhez illő egyedi kiegészítőket is, akkor feltétlenül jöjjön el hozzánk, mert mi mind ezt biztosítani tudjuk!

Évente többször is frissítjük báli és alkalmi ruha kollekcióinkat, valamint az egyedi és egyedül álló angol örömanyaruha és kalap modelljeinket.

Menyasszonyi ruha kínálatunk neves angol és amerikai márkákra épűl, de a menyasszonyi ruha és esküvői ruha kínálatunk mellett a hölgyek figyelmébe ajánljuk csodálatos báli ruha, elegáns alkalmi ruha, divatos menyecske ruha, meseszép kislány koszorúslány ruha választékunkat is. Minden féle esküvői kiegészítőt megtalálnak a hölgyek szalonunkban. Akár a nálunk vásarolt vagy kölcsönzött esküvői ruhához, akár egy másik báli ruhához, nálunk megtalálja azt az alkalmi és esküvői cipőt, alkalmi tásák, elegáns női kalapot, esküvői kesztyüt, fátylat, fehérneműt, mely elengedhetetlen az ünnepi ruhához. Esküvői és báli kiegészítők egész sorát vonultatjuk fel, elegáns és nyugot hangulatú budai ruhaszalonunkban, ahol Ön korlátlan ideig parkolhat direkt a kapu elött.