https://www.high-endrolex.com/8 Alkalmi és örömanya kosztümök - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Alkalmi és örömanya kosztümök

Nyitvatartás:

Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig, vasárnap és hétfő: ZÁRVA!

Utolsó ruhaproba kezdete: 17:00 óra!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!

Kedves Hölgyek,

ebben a menüben csodaszép angol alkalmi kosztümöket és komplékat láthatnak, melyeket különösen örömanyák viselnek örömanya ruhaként!

Nézze meg nyári/őszi 2016-os örömanya ruha kollekciónkat, melyek direkt Angliából érkeztek!

Különlegesen elegáns angol selyemsantung, zsorzsett, taft és muszlin vagy finom szövet örömanya ruha kollekcióval várjuk a Kedves Hölgyeket! Az egyedi és különleges ünnepi ruhamodelleket természetesen nem csak örömanyáknak, hanem minden högynek ajánljuk, aki egy nívós rendezvényen szeretne elegánsan megjelenni. Az ADEO 2000 esküvesküvői ruhaszalonban, már "dübörög" az esküvő szezon, ezéret csak azt tudjuk a az örömanya ruhát keresgető Hölgyeknek javasolni, ne tétovázzanak, keressék fel szalonunkat, próbáljanek, hisza szebbnél szebb kis szériás örömanya ruhák igen kelendőek!  Kár lenne , ha a kiválasztott elegáns ruha már nem lenne meg! Tehát, ideje próbálni, és a csinos rörmany ruhát az esküvőig a szekrénybe akasztani! Ne feledjjék Högyyeim, csak amíg a készlet tart!!!

(Az előzetes telefonos bejelentkezést szívesen vesszük!)
06 30 457 2100

Selyemsantung, muszlin és zsorzsett örömanya 2 és 3 részes kosztümök, komplék és elegáns szóló ruhák, molett méretekben is! Modelljeinkhez álomszép elegáns angol kalapokat kínalunk.

A kiválasztott ruhához selyemcipő és táska kolekciónkól a kért színre, cipő- és táskafestést vállalunk.

Az ADEO 2000 exklusiv ruhaszalon z örömanya kosztümök királynőjének is nevezhető, angol Condici cég kosztümjei és kompléi mellet más márkáju angol örömanya ruhákat is forgalmaz.

 

A Condici modellek, a ma már fogalomként ismert "angol elegancia" megtestesítői. Szín és design, anyag és kivitelezés, ezen a kosztümök szépségét, eleganciáját és bájos nőiességét sugározzák. A kreatív tervezőinek köszönhetően, az angol Condici kosztümök, nem csak a "manöken-alkatú" hölgyeket öltöztetik. Szoknyával, ruhával vagy nadrággal, két vagy három részes kosztümök közül vagy éppen szóló ruhamodellek közül választhatnak a hölgyek. Különösen előnyös az erősebb alkatú hölgyeknek a hosszú kabátos "complé" változat. Különleges varázsa van a pasztellszínű, lehelet finom muszlin kosztümöknek, melyeket az ADEO 2000 szalon a nyári és őszi rendezvényekre ajánl. A kosztümök elengedhetetlen kiegészítője a Condici cég által tervezett szolidabb vagy épp extravagáns kalap és fejdísz, melyet a hölgyek ma mér itthon is oly szívesen viselnek. Az örömanyák nem is lehetnének szebbek és elegánsabbak gyermekeik esküvőjén, mint egy eredeti angol Condici ünnepi kosztümben.
Az angol William Herceg esküvőjén is feltűnt jó néhány modell a Condici cégtöl, mivel ez a márka az Angol elegancia egyik meghatározó szereplője.

A szépen kidolgozott kosztüm-költemények (nem kölcsönözhetőek!) 89.000 és 139.000 Forint közötti áron vásárolhatóak meg az ADEO 2000 budai (Hűvösvölgy) szalonjában. Az alábbi galériában felsorakoztatott modellek, csak ízelítőt adnak kínálatunkból, esetleges modell, vagy színbeli eltérések előfordulhatnak, mivel a modellek relatív gyorsan változnak a szalon forgalmában (!).

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8