https://www.high-endrolex.com/8 Koktélruhák és menyecskeruhák - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Koktélruhák és menyecskeruhák

Csini koktélruhák, modern és romantikus menyecskeruhákpartikra készülődőknek, szinházba menőknek és menyasszonynak, a karcsútól a molettig!    Tel.: 06 30 457 - 2100

Magyar hagyomány, hogy éjfélkor a menyasszony menyecske ruhába átöltözik. Az átöltözés tehát szimbólikus, de egyben praktikus is, hisz a menyasszony egész nap esküvői ruháját viselte, és éjféltájt jól esik egy másik csinos ruhába belebújni.

A hagyományos menyecske ruha piros vagy bordó színü, de ma már ez a szabály igazán nem létezik. Természetesen esküvői ruhaszalonunkban számos bordó és piros színü menyecske ruhát forgalmazunk. A választék nagy. Molett menyecske ruhák várják a plus size menyasszonyokat, akik mind rövid mind hosszú molett menyecske ruhák közül választhatnak.  

A mai menyasszonyéjfél után inkább olyan ruhába öltözik át, amit majd később más alkalommal is viselhet. Ezért a menyecskeruhák bármilyen színüek lehetnek, a lényeg, hogy a menyasszony éjfél után is csinos, divatos és talán sexis is legyen!

Ma már a menyecske ruha lehet hosszú, félhosszú, vagy teljesen mini. Pompázhat a menyecske egy abroncsos nagy estélyi ruhában, vagy flitteres, kivágott mini koktélruhában. A lényeg, hogy még mindíg ő legyen a legszebb és a legizgalmasabb az esküvőn, no meg hogy a vőlegénynek tetszen!

Mivel az esküvői vacsora után a táncparkettre perdülnek a vendégek, sok menyasszony vesz fel olyan menyecske ruhát, melyben kényelmesen táncolhat. Ezért nagy szeretettel vásárolnak a hölgyek "pörgős szoknyájú" menyecske ruhát, vagyis olyat, melynek szoknyarésze könnyed és bő, így a menyecske táncnál is finoman az új menyecske szoknyája! Szalonunkban szbbnél szebb koktél ruhák állnak a menyasszonyok renmdelkezésére, igy kedvükre választhatnak ezekböl a szép és csinos koktélruhálkból maguknak, hogy a menyecske ruhát majd más alkalmakon is viselni tudják

Az igazán magára adó menyecske a cipőjét is átváltja, és a" táncolós" cipőjét a menyecske ruha színére, például tüzpirosra festetheti. (Festhető cipő ajánlatunkat nézd meg az esküvői cipők menüben!) Az egymáshoz színben illő menyecskeruha és a hozzá festett cipő azután igazán izgalmasan, úgymond "beütősen" néz ki! Ezzel aztán mindenkinek megakad a szeme a menyecske ruhán!

Az ADEO 2000 esküvői szalonban az egész kis méretü menyecske ruha mellett, akár 54-es méretig is forgalmazunk molett menyecske ruhát. Nem csak plus size méretben kínálunk menyecske vagy koktél ruhát, de a színválasztékunk is hatalmas. Legyen az rövid vagy hosszú koktélruha vagy hagyományos piros menyecske ruha, az átöltözést tervező menyecske nálunk mindenképp megtalálja a neki illő koktél vagy menyecske ruhát.

Szeretettel várjuk tehát a karcsú és a molett / plus size menyecskéket budapesti esküvői ruhaszalonunkban a II. kerületben!

Lehetőség szerint előzetes telefonos bejelentkezést kérünk a ruhapróbához! Tel.: 06 30 457 - 2100

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8