https://www.high-endrolex.com/8 Estélyi és báli ruhák, molett estélyi ruhák - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Estélyi és báli ruhák, molett estélyi ruhák

Nyitvatartásunk:

KEDD - PÉNTEK: 10:00 - 18:00 óráig;  Vasárnap és hötfö: ZÁRVA!!!   (Utolsó ruhapróba kezdete: 17:20 óra!!)

Meseszép estélyi- és báliruhák,naygestélyik, molett méretekben is az ADEO 2000 budapesti alkalmiruhaszalonjában

                                 (Előzetes telefonbejelentkezést kérünk: 06 30 457 2100)

Budapesti szalonunkban szebbnél szebb nagyestélyi ruhák, elegáns alkalmi ruhák vagy épp sexy báli ruhák között válogathatnak a hölgyek! Az általunk forgalmazott ruhamodellek

                                 NEM KÖCSÖNÖZHETŐEK!!!

Kisebb munkahelyi rendezvényekre csinos koktélruhákat ajánlunk több féle fazonban és színben.

Az extra kis mérettől a molett méretekig, az ADEO 2000 esküvői és báli ruha szalonban számos estélyiruha és alkalmi ruha modell közül válogathatnak a hölgyek.

Különösen érdemes nálunk a báli vagy estélyi ruhához alkamli cipőt választani, mert a kiválasztott ruha színére festjük kézzel az alkalmi cipőt és táskát! Csak nálunk festethetik a hölgyek alkalmi és báli ruhájukhoz a kiválsztott fehér esküvői cipőt bármely színre.

Ezt ne hagyja ki Ön sem, jelentkezzen be hozzánk telefonon egy báli ruha vagy alkalmi cipő próbára!!!

06 30 457 - 2100

 

Elegáns, szolíd, sexi vagy éppen királynői estélyi ruhákkal és báli ruhákkal várja szalonunk a kedves bálozó Hölygeket. Budapesti esküvői ruhaszalonunkban szédítő a báli ruha és estélyi ruha kínálatunk. Gyönyörűbbnél gyönyörű estélyi ruha modellekkel gazdagodott szalonunk, hisz megérkeztek a 2018-os év legújabb darabjai!  

Exklusív ruhaszalonunkban Ön kedvére válogathat a szebbnél szebb báli ruha modellek között. Kínálatunkban megtalálhatóak a tüll és muszlin báli ruhák épp úgy, mint a finom és különösen elegáns kreppszatén báli ruhák. Modelljeink között szerepelnek a szolíd és inkább konzervatív estélyi ruhák mellett, a kimondottan sexi, testresímuló, vagy merészen kivágott báli tuhák.

A szívárvány minden színében kínálunk vevőinknek elegáns estélyi ruhákat, a feketétöl az arany színig, az erős pinktől a több színü modellekig.

Több nálunk vásárolt estélyi ruhát csodálhattak meg már a Budapesti és a Bécsi Operabálokon is. A hölgyek méret igényét illetően is széleskörü a választék budapesti ruhaszalonunkban. Az extra kis mérettöl kezdődően a nagy méretekig, a bálozó hölgyek nem hiába keresik fel elegáns szalonunkat. A 34-es extra kis mérettől a 60-as XXL méretig tudunk estélyi ruhát kínálni a kedves hölgyeknek.

Esküvői ruhaszalonunkban a báliruhák és estélyi ruhák NEM kölcsönözhetőek, ezeket a csodálatos ruhákat csak megvásárolni lehet.

Estélyi ruháink direkt Angliából érkeznek, az egyes báli ruha modellekből többnyire csak nagyon kis szériát forgalmazunk, így biztosítva a hölgyeknek az egyediséget.

Szalonunkban az estélyi ruhák árai 39.000,- Ft és 170.000,- Ft között mozognak. Az ár az estélyi ruha márkájától, anyagtól és kidolgozástól függ. Ugyanakkor az általunk forgalmazott szolídabb árfekvésü báli ruhák is igényes kidolgozásúak és jó szabásúak. De azokra a hölgyekre is gondoltunk, akik szívesen költenek egy igazán különleges estélyi ruhára, így sok modellünkből csupán egyetlen darabot hozunk be Angliából.   

A nálunk vásárolt báli ruhát igény esetén, és külön szolgáltatás keretében, alakra is igazítjuk.

A hölgyek az estélyi ruháhjukoz szalonunkban az alkalmi cipőt, alkalmi táskát, fehérnemüt és más alkalmi kiegészítőt is vásárolhatnak. Mindezen kiegészítök megtalálhatók a további almenükben.

Csak az ADEO 2000 esküvői ruhaszalon az, ahol a bálozó högyeknek lehetősége van az alkalmi cipőt ruhájához festetni! Igen! A szalonunkban vásárolt selyemszatén esküvői cipőt arra a színre festjük, emelyet Ön szeretne. Sőt! A szalonunkban vásárolt selyemszatén esküvői táskát ugyanúgy megfestjük, így az Ön ruhája csodálatosan fog harmonizálni a (festett) alkalmi cipővel és alkjalmi táskával.

Az itt felvonultatott estélyi ruha modellek nem teljeskörüek, inkább csak példa jellegüek. Így sajnos nem tudjuk garantálni, hogy üzletünkben minden estélyi ruha, mely honlaponkun szerepel, az Ön látogatása idején még szalonunkban megtalálható. Ugyanakkor nem tudunk minden estélyi és báli ruha modellt képen is megjelentetni a honlapunkon, ezért mindenképp érdemes ellátogatni Budapesti ruhaszalonunkba, hisz számos estélyi ruha nem látható a honlapunkon.

Estélyi ruha modelljeink között szerepelnek az amerikai Mon Cheri, és Sydney´s Bridal, az angol Hilary Morgen, Dynasty, Eternity Bride és Romantica of Devon ruhái.

(A honlapunkon szereplő képek és ruhamodellek jogilag védettek, azok másolása vagy bármi nemü más - engedély nélküli - megjelentetése jogellenes és szankciókat von maga után!)

 

 

 

 

 

 

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8