https://www.high-endrolex.com/8 Egyszerű, rövid esküvői ruhák polgári szertartásra - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Egyszerű, rövid esküvői ruhák polgári szertartásra

Nyitvatartás:

Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig;  Vasárnap és hétfő: ZÁRVA!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk a ruhapróbához! Tel.:06 30 457 - 2100!

Új menyasszonyi ruha modellek, leggyen az herzegnős abroncsos, modern sexi, vagy elegánsan egyszerű esküvői ruha, de akár rövid esküvői ruhák kölcsönzése az ADEO 2000 menyasszonyi ruhaszalonban Budapesten, a II. kerületben!

Esküvői ruhaszalonunkban rögtön megveheted esküvői cipődet, fátyladat, menyasszonyi kesztyűdet, míderedet, menyecske ruhádat, de akár édesanyádnak az örömanya kosztümét is! Bérelj koszorúslánykáknak ruhát és a kisfiúknak öltönyt! De mindenképp gyere el szalonunkba, mert ÉRDEMES!!

Keresd fel Budapesten a II. kerületben exklusív esküvői ruhaszalonunkat és próbálj csodaszép 2018-as új esküvői ruha modelljeink közül néhányat !

Kérlek, kér TE is mielőbb telefonon időpontot, és próbálj budapesti esküvői ruhaszalonunkban a kifulladásig (Telefon: 06 30 457 2100)! 

Egyszerű menyasszonyi ruhák polgári esküvői szertartásra vagy másod esküvőre az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonjában

(Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk !: 06 30 457-2100)

Polgári és második esküvőre is nagyon sokféle ruhát kínálunk esküvői ruhaszalonunkban. Az esküvői kosztümtől a letisztultabb könnyedebb vonalvezetésű menyasszonyi ruhákig sorakoztatunk fel azoknak a hölgyeknek, akik kicsit másképpen, talán szolídabban szeretnének kinézni a nagy napon. Nem a nagyuszályos romantikus hercegnöi ruhában képzelik el megjelenésüket az igen kimondásához, hanem, - bármi okból is - kicsit visszafogodtabban szeretnék az egybekelést megünnepelni.

 Az egyszerű esküvői ruha kategoriában egy kicsit összefolyik a stílus az esküvői kosztümmel, alkami ruhával, vagy síma menyasszonyi ruhával, ezért ebben a kategóriában nagyon sok modellből válogathatnak szalonunkban a leendő menyasszonyok. A kiválasztott polgári esküvői ruhához természetesen nálunk helyben megtalálja ruhát próbáló menyasszony az egyéniségéhez leginkább illő és alakjának legkedvezőbb polgári esküvői ruhát. Ha az egyszerű esküvői ruhában gondolkodó menyasszony esetleg elbizonytalanodna, mi szívesen segítünk tanáccsal, hogy stilusának melyik esküvői ruha felelne meg  leginkább. 

A kiválasztott esküvői kosztümöt vagy egyszerü menyasszonyi ruhát természetesen finoman kiemel egy jól megválasztott választott esküvői kalap, fejdísz vagy épp egy rövid menyasszonyi fátyol. Sokat hozhat egy egyszerü kis boleró, stóla, esküvői kesztyü, vagy más kiegészítő a szoldíd esküvői ruhán. Mindezek az esküvői kiegészítők megtalálhatóak szalonunkban.

Különösen a polgári szertartásra ajánljuk a leendő menyasszonyoknak a most oly divatos rövid menyasszoyni ruhát. A ruha rövidsége persze változó lehet.

Ha a menyasszony másodszor megy férjhez, vagy kicsit már idősebb, esetleg az házassági eskü megismétlésére kerül sor, akkor kiváló viselet lehet az anyakönyvvezető előtti szertartáson egy pasztell színü szolíd alkalmi ruha, vagy alkalmi komplé. Sohasem megy ki a divatból a fehér vagy ekrü esküvői kosztüm, mely úgy szintén szalonunk választékában megtalálható.

Az egyzserű polgári esküvői ruhák egy része erelhető, egy része megvásárolható. Az bérleti díjak 39.000,- Ft és 99.000,- Ft között vannak. A vásárlási ár ruha márkájától függően 29.000,- nál kezdödik, egy elegáns angol Condici kosztüm természetesen 100.000,- Ft felé is mehet. 

Mindenképpem érdemes ellátogatni egy ruhapróba erejéig szalkonunkba, mert kortól és mérettől függetlenül, biztosan tudunk Önnek több modellt is bemutatni. 

Előzetes telefonos bejelentkezést szeretnénk kérni a ruha próba előtt, tel.: 06 30 457 2100.

 

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8