https://www.high-endrolex.com/8 Festhető selyemszatén alkalmi cipők és táskák - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Festhető selyemszatén alkalmi cipők és táskák

Új esküvői cipő kollekció az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonban!

Most érkeztek meg szalonunkba a szebbnél szebb gyöngyházfényű és csipke GASPARA esküvői cipők!

(Gyöngyház fényű műbőr cipők, nem sesthetőek!)

Angol selyemszatén Esküvői Cipők és Táskák festése csak az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonban Budapesten!! Ezt NE hagyja ki Ön sem!!! 

Kedves Hölgyek, Kedves Menyasszonyok!

ki ne ismerné a azt a kínt, amikor a megvásárol gyönyörű estélyi, koktél vagy örömanya ruhához meg kell találni a megfeleő alkalmi cipőt! Járjuk az üzleteket, keresgélünk az interneten, de vagy a fazon nem tetszik vagy nem passzol a kiválasztott alkalmi cipő színe a már megvett drága alkalmi ruhához! Cipeljük magunkkal a ruhát vagy válasszunk cipő színt a ruha nélkül, a dilemma nagy és az alternatívák közül valójában egyik sem jó. 

Mi erre a a lehetetlen helyzetre tudunk a Hölgyeknek egy kiváló megoldást nyújtan! Csak az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonban van lehetőség arra, hogy Ön egy kényelmes, divatos, zárt vagy éppen nyitott alkalmi cipőt vásárolhasson, melynek azután a színe az Ön kívánság szerint fog megvalósulni.

Az általunk forgalmazott Maedows és SHADE márkájú angol selyemszatén cipőket színkatalógusunk vagy éppen az Ön ruhája alapján, a kívánt színre festjük. Az egyszer már megfestett selyemszatén esküvői cipőt azután még egy alkalommal át tudjuk festeni, termeszetesen már csak sötétebb színre, de akárhogyan is vesszük, Ön ugyanazt az alkalmi cipőt két különböző alkalmi ruhához tudja majd viselni! 

És nem kell Önnek tovább ruha színéhez passzoló alkalmi cipőhöz egy megfelelő alkalmi táska után sem futkosnia, hiszen a fennti angol cégek divataos fehér vagy ekrü színü selyemszatén alkalmi táskái épp úgy festhetőek, mint a festhető esküvői cipők!

Nincs is annál elegánsabb, mint amikor az alkalmi ruha az alkalmi cipővel és táskával harmonizál.

Mivel esküvői ruhaszalonunk számos angol selymeszatén cipő és táska modellt forgalmaz, a lapostól a platformosig, az egyszerütől a strasszkövesig,így a legjobb döntés a cipő és táska festésének megrendelése.

A selyemszatén esküvői cipőket és táskákat a megfelelő menükben találhatják meg a fő oldal bal oldali részén.

A festést 4 napos határidőre vállaljuk.

A nálunk vásárolt selymemszatén esküvői cipő festésének ára 4.500,- Ft, a selymszatén esküvői táska festése 5.000,- Ft.

A nem nálunk vásárolt esküvői cipők illetve táskák festését csak garancia nélkül tudjuk vállalni! A nem nálunk vásárolt cipök festésének az ára 5.500,- Ft.

Érdeklődjön szalonunkban az alkalmi cipők és táskák festéséről, ha felkeltettük figyelmét. // Tel.: 06 30 457 2100

 

 

 

 

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8