https://www.high-endrolex.com/8 Molett menyasszonyi ruhák, plus size esküvői ruhák - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Molett menyasszonyi ruhák, plus size esküvői ruhák

Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig

Vasárnap és hétfő: ZÁRVA!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!

 

Új menyasszonyi ruha modellek, leggyen az herzegnős abroncsos, modern sexi, vagy elegánsan egyszerű esküvői ruha, de akár rövid esküvői ruhák kölcsönzése az ADEO 2000 esküvöi ruhaszalonban Budapesten a II. kerületben!

Esküvői ruhaszalonunkban rögtön megveheted esküvői cipődet, fátyladat, menyasszonyi kesztyűdet, míderedet, menyecske ruhádat, de akár édesanyádnak az örömanya kosztümét is! Bérelj koszorúslánykáknak ruhát és a kisfiúknak öltönyt! De mindenképp gyere el szalonunkba, mert ÉRDEMES!!

Őszi esküvőkre most érdemes menyasszonyi ruhát foglalni! Ha még nem foglaltál őszi esküvődre menyasszonyi ruhát, akkor most TE jártál jól augusztusi esküvői ruha akciónkkal!!!

Keresd fel  Budapesten a II. kerületben exklusív esküvői ruhaszalonunkat és próbálj csodaszép 2019-es esküvői ruha modelljeink közül néhányat !

Kérlek, kérj TE is mielőbb telefonon időpontot, és próbálj budapesti esküvői ruhaszalonunkban a kifulladásig (Telefon: 06 30 457 2100)! 

Ne tétovázz! Kérj időpontot és válaszd ki szalonunkban álmaid esküvői ruháját! Tel.:06 30 457-2100

Budapesti esküvői ruhaszalonunkban a 2019 -os esküvői szezon legszebb molett menyasszonyi ruháit próbálhatod fel! Szalonunkban a Plus Size menyasszonyok szebbnél szebb modern és romantikus molett esküvői ruha kollekció modelljeit próbálhatják fel a duci menyasszonyok. Szebbnél szebb hercegnői tüll, csipke, vagy modern A vonalú taft, selyemszatén és muszlin nagy méretű molett menyasszonyi ruhákkal várjuk a plus size menyasszonyokat!

Szeretettel várjuk a nagy mértű menyasszonyok telefonos bejelentkezését a ruhapróba előzetes időpont egyeztetésére

(06 30 457-2100).

Romantikus nagyszoknyás abroncsos és modern stílusú, A-vonalóu molett esküvői ruhák várják a menyasszonyokat az ADEO 2000 budapesti esküvői ruhaszalonjában. 

Ha molett vagy és méreted 42 - 60 között van, akkor jó helyen jársz nálunk! Számos  csodálatos nagymértű molett esküvői ruhát kínálunk szalonunkban bérlésre vagy megvásárlásra. Abroncsos tüllruha, vagy egyszerű szabású selyemszatén rövidujjú menyasszonyi ruha, nálunk kedvükre válogathatnak a molett menyasszonyok is a nagyobb méretű esküvői ruhák között. Ne varrass, gyere el inkább az ADEO 2000 budapesti esküvői ruhaszalonba és pórbálj!

Legyél TE a legszebb az esküvődön!!!

A legfontosabb informóaciók:

Az esküvői ruhák bérelhetőek, vagy megvásárolhatóak. 

A bérleti díj, márkától és fazontól függően új esküvő ruha esetén: 109.000,- Ft és 139.000,- Ft között van.

Kifutó molett esküvői ruha modelljeink már 39.000,- Ft-tól bérelhetőek! 

Az esküvői ruha foglalása a kölcsönzési díj 50%-val történik, a másik felét a díjnak elhozatalkor kell kifizetni. Az elvitelkor az esküvői ruhára kauciót kell fizetni, ez a bérleti díj 50%-60 %-a. A foglalásra a Ptk szabályai érvényesülnek.  

Esküvői ruha bérlése vagy vásárlása esetén, minden más, az esküvői ruhához, vagy a menyasszonyhoz kapcsolódó más cikkre 15% árkedvezményt adunk (pl. esküvői cipő, menyecske ruha, Kislány koszorúslányka ruhák, alkalmi cipő, fátyol, esküvői fejdísz, diadém, menyasszonyi kesztyű, esküvői divatékszer, esküvői fehérnemű, míder, esküvői kisbunda, stb. Az örömanya öltözékére a kedvezmény nem vonatkozik és más kedvezménnyel, akcióval NEM kombinálható!)

Az esküvői ruhát csütörtöktől lehet elvinni és a következő kedden kell viszahozni.

Amit meg szeretnénk elmondani:

Az ADEO 2000 esküvői és menyasszonyi ruhaszalonban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy esküvői  ruháinkat a lehető legszélesebb méretválasztékban kínáljuk a molett menyasszonyoknak  is. Nagyméretü molett menyasszonyi ruháink között több féle stílusirányzat és különböző modellek találhatóak. 

Büszkék vagyunk arra, hogy  különböző angol és amerikai designer esküvőiruha készítő cégektől számos nagyméretű (58 -as méretig!) molett esküvői, báli, koktél- és menyecskeruhát rendelünk meg évről évre a teltkarcsú molett menyasszonyoknak is. Látogass el hozzánk, mert érdemes! 

A nagy mértű molett menyasszonyi ruhák kidolgozásukban és anyagukban nagyon kvalitatívak, erre angol üzletpartnereink különösen figyelnek.

Emlékkönyvünk beírásai bizonyítják, hogy az elmúlt 17 évben, minden molett menyasszony elégedett és boldog volt a nálunk kiválasztott esküvői ruhával. A kiválasztott menyasszonyi, esküvői ruhát természetesen Önre igazítjuk, és ha megodható, kisebb változtatásokat is az Ön ízlése szerint megteszünk. Molett esküvőiruha kollekciónk modelljeiből is találnak ízelítőt a "Videók" menüben a menyasszonyi ruha bemutató filmekben.

Az XL - molett esküvői ruha kollekciónkat folyamatosan bővítjük, igyekszünk  választékunkat színben és fazonban még színesebbé tenni. Az esküvői ruhához kínálunk stólát, blerót vagy melegebb esküvői kiskabátot is. Eső esetén Ön "Just Married!"  esküvői esernyőt is bérelhet nálunk.

Az idei angol szakmai vásáron egy ujj amerikai márkával szerzödtunk melyel fölfelé méretben szinte korlátlan lehetöségek nyilnak,esetleges megrendelés ,illetve már ittlévö 2016-os  modellekkel.Ezt senki sem hagyhatja ki!!!

A kiválasztott molett esküvői ruhához nálunk megtalálhatja a menyasszonyi cipőt is (35-43 méretig!), hosszú vagy rövid menyassszonyi fátylat, fejdíszt diadémot, kesztyűt, táskát és az elhagyhatatlan szilikonos csipkeharisnyát harisnyakötővel!

A teltkarcsú menyasszonyok szalonunkban nem csak piros vagy bordó molett méretű menyecskeruhák, de gyönyörü szép molett alkalmi és báli ruhák között is válogathatnak!

Az Poirier speciális szorító / karcsusító és mégis kényelmes viseletű csipke MÍDEREK és alakformáló fehérnemük lehetővé teszik, hogy a molett menyasszonyok is, könnyedén pánt nélküli esküvői ruhát viselhessenek, hisz ez az ismert amerikai cég, évek óta nem csak a csipke míder kinézetén, de annak funkcionális tökéletességén is dolgozik. A molett menyasszonyok nem hagyhatják el esküvői és báli ruhájuk alól a nem csak szép és sexy, de nagyon praktikus karcsusító Poirier pánt nélküli szorító mídert sem.

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8