https://www.high-endrolex.com/8 Koszorúslány gyermek ruhák, első áldozó kislány ruhák - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Koszorúslány gyermek ruhák, első áldozó kislány ruhák

Csodálatosan szép kislány koszorúslány ruhák budapesti esküvői szalonunkban!

Húsvéti nyitvatartás

Új nyitvatartásunk április 18-tól:

Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig, utolsó ruhapróba 17.00 óráig

Vasárnap és hétfő: ZÁRVA!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!

Köszönjük!

 

Szebbnél szebb fehér törtfehér és színes  selyemszatén kis koszorúslány ruha, tüll vagy akár,  organza, muszlin modern vagy hercegnős ruha a kis koszorúslányka vágya, mi minden színnel és modellel szolgálhatunk Önnek, hogy a kis koszorúslány mind az ünnep eleganciáját mind pedig a kislányok örömét fokozza!
Hófehér könnyed tüll, selyemszatén, düsessz vagy organza kislányruháinkat elsőáldozó ruhaként is ajánlani tudjuk a kislányoknak. Hófehér virág  fejdíszek, kislány kesztyük, selyemszatén kistáskák és elegáns selyemszatén kislány esküvői cipőket ajánlunk az elsöáldozókislányoknak!

Mi is színesítené jobban az esküvő i képet, mint az apró koszorús kislányok sokasága a menyasszony körül. Akkor pedig igen fontos, hogy a koszorúslányok ruhája igazodjon a menyasszony esküvői ruhájához. Az ADEO 2000 esküvői ruhaszalon nagy számú kisgyermek koszorúslány ruhát kínál a kis „hercegnőket”, akik a az esküvői vendésgereg pompáját is emelik majd ünnepélyes kislány koszorúslány ruhákkal.

A pici lányoknak már 1 éves kortól kínál üzletünk az alkalomhoz illő angol koszorúslány ruhacsodákat. A szülők 14 éves korig találhatnak kislányaik részére üzletünkben koszorúslány gyermekruhát. A hófehér selyemszatén vagy organza koszorúslány ruhák, egyben az elsőáldozásra készülődő lányok öltözéke is lehet.

A koszorúslány ruhák anyagukat, és szabásvonalaikat tekintve, nem csak az esküvők alkalmával kölcsönöznek hercegnői külsőt a kishölgyeknek, így bármilyen ünnepi alkalomra kitűnő választás.

A menyasszony kívánsága szerint, a koszorúslány ruha lehet hófehér, ekrü vagy bármely más színű. A selyem szatén alapanyagú, elegáns szabású ruhaköltemények, emelik az alkalom előkelőségét. A kislány koszorúslány ruha kollekció darabjai bérelhetőek, vagy megvásárolhatók. Az elegáns fazonú és stílusosan díszített gyermek koszorúslány ruhák minden méretben kaphatóak. A vételi ár 12.500 Ft és 45.000 Ft között mozog. A bérletdíjak, mérettől, márkától és fazontól függően 9.000 Ft-tól 22.000 forintig terjednek. Több koszorúslány ruha vétele vagy bérlése esetén kedvezményt adunk!

Színpompás koszorúslányka ruháink vidámságot és élénkséget keltenek az esküvői ünnepségen. A közkedvelt rózsaszín, világoskék, bordó és halvány lila színek mellett, egyre inkább teret hódítanak a sötétebb színek is, mint a püspök lila, vagy a sötétkék. Különösen szemet gyönyörködtetőek az arany és  koszorúslány ruhák. Az organza, selyemszatén, tüll és saffron anyagokból készült ruhák abronccsal vagy a nélkül viselhetőek. A földig érő és térd alatt végződő kislány ruhák egyaránt kedvelt viseletei a kicsi lányoknak. A fazont tekintve kíálunk elegánsan egyszerü, fodros, habos vagy épp nagyon modern koszorúslány ruhákat.

A ruhákhoz üzletünkben megtalálhatóak a szükséges kiegészítők is. Virágos hajpánt, színes gyöngyös fejdísz, fehér és ekrü hajdíszek, szalagok és tollas fejékek közül választhatnak a lánykák és szüleik. 
A "Maedows Shoes" angol cég selyem szatén pántos gyerekcipői, eleganciát kölcsönöznek a kicsi hölgyeknek, ezzel, mintegy teljessé varázsolva az alkalmi viseletet. A cipők ára 10.500-13.500 Ft. A cipők tisztíthatóak, és 608 színben, a kisruha színéhez igazodva, festhetőek (festés 2.500 Ft).
Készletünk állandóan változik, hisz a gyermekruhák tervezői szorgalmasan dolgoznak, hogy koszorúslányok ruhamodelljei, nehogy a felnőtt divat mögött lemaradjanak.

Internetes honlapunkat kérjük tekintse ízelítőnek, mivel nem minden modellt tudunk feltüntetni, és talán valamely modell már elkelt.

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8