https://www.high-endrolex.com/8 Angol Condici örömanyaruhák, molett örömanya kosztümök - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Angol Condici örömanyaruhák, molett örömanya kosztümök

Nyitvatartásunk :

Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig (Utoplsó ruhapróba kezdete: 17:00 óra!)

Vasárnap és hétfő: ZÁRVA!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához!

Tel.: 06 30 457 - 2100 vagy 06 1 275-7110

Kedves Hölgyek, Kedves leendő Örömanyák!

Mielött a különlegesen elegáns angol Condici modelleket bemutatjuk, magadjuk az Önök számára legfontosabb információkat:

  Az örömanya kosztümök nem bérelhetőek, csak megvásárolhatóak!

  A 2 vagy 3 részes angol "Condici" márkájú örömanyaruhák, örömanyaruhák (ruha és kiskabát) ára 69.000,- Ft és 149.000,- Ft között mozognak. Legújabb modelljeink a felsőbb árkategóriában vannak. 

 Évente több alkalommal hirdetünk az interneten is árengedményt örömanyaruháinkra, kifutó modelljeinkre 10% - 25 %  árengedményt tudunk adni. Ezért figyelje honlapunkta és Facebook oldalunkat, kérdezzen rá az árengedményes modellekre, vagy informálódjon telefonon munkatársainktól.

A Condici cég az általa tervezett csodás örömanyaruhákhoz színben illő  nagyon elegáns női kalapokat tervez, melyeknek ára 29.000,- Ft és 59.000,- Ft között mozog, míg a félkalapok ára 19.000,- Ft és 39.000,- Ft között van. A kisebb Condici fejdíszek ára 10.000,- Ft - 19.000,- Ft. Ha Ön a Condici vagy Ispirátó ruhához kalapot, félkalapot, vagy fejdíszt is vásárol, akkor a kalapok/fejdíszek árából 10 % - 20%  engedményt adunk.    

 Az angol Conicic és Ispirato örömanyaruha modellek 34-es mérettől 48/50 -es méretig kaphatóak szalonunkban. Különböző modellek, különböző méretekben vannak szalonunkban és csak a készlet erejéig vásárolhatóak meg, megrendelésre nincs lehetőség, tehát am´g a készlet tart!  A Condici és Ispirato ruhamodellek csak nagyon kis szériában kerülnek be szalonunkba. Ugyanakkor rendkívül sok modellt kínálunk az örömanyáknak. A honlapunkon feltüntetett modellek csak példa jellegüek, az árukészletünk nem tudja sajnos a honlapunkon szereplő fotókat olyan gyorsaságban követni, mint ahogyan a ruhák elkelnek.  Nem minden modellünkről kerül fotó a honöapunkra, sok modellünket  kizárólag a szalonban tudja megtekinteni.

Javasoljuk a Hölgyeknek, hogy a méretek miatt előbb hívják szalonunkat!! 

Mivel az örömanyaruhák próbája tapasztalatunk szerint minimum 1 - 1,5 órát vesz igénybe, így előzetes telefonos bejelentkezést kell kérnünk az érdeklődőktől. Az időponntal rendelkező Hölgyek elsőbbséget élveznek a próbák alkalmával. A ruhapróba idejét azonban sajnos maximum 2 óra idötartamra kell szükítenünk, mivel szalonunk munkatársainak az alakítási munkákat is el kell végezni. Megérrésüket köszönjük!!!

  

Az örömanyaruhákat igény szerint, és külön díjazás alapján szalonunkban igény szerint alakra is igazítjuk, az alakítás vállalási ideje minimum 6 munkanap. Ennél rövidebb vállalás esetén sürgősségi díjat kell felszámítanunk.

A kiválasztott örömanyaruhához kínálunk angol selyemszatén alkalmi cipőket, szandálokat és alkalmi táskákat kínálunk, melyeket a kiválasztott ruha színére tudunk befesteni! 

CONDICI és ISPIRATO elegáns örömanya ruhák, elegáns kosztümök direkt Angliából:

Az európai kontinensen egyedül az ADEO 2000 esküvői és alkalmi ruhaszalon forgalmazza (Irországon és Anglián kívül) a rendkívül különleges és egyedi CONDICI és a Condici csoporthoz tartozó ISPIRATO örömanya ruhák és örömanya kosztümök kollekcióit. A szakmai körökben is elismert Condici cég által készített örömanya ruha modelleket a különlegesen elegáns ruhatervezés és a finom kidolgozás jellemzi leginkább. 

A Condici örömanya ruhák visszafogott eleganciája és mégis mindíg divatos vonalvezetése az, ami oly vonzóvá és ellenálhatatlanná teszi ezeket a ruha modelleket a hölgyek számára. A szívvel lélekkel átgondolt tervezésnek köszönhető, hogy a csodás ruhakompozíciók azonnnal megragadják a hölgyeket. Ha egy örömanya egyszer felpróbálta ezeket a ruhákat, szinte már nem is tud nemet mondani ezeknek a gyönyörü modelleknek.

Az angol Condici cég modelljei nem véletlenül első választása az örömanyáknak gyermekük esküvőjére. Elhagyhatatlan elegancia, tökéletes szabás, pontosan összállított színek, gondosan kiválsztott, kiváló minőségü anyagok és a megfelelő kiegészítők figyelmes felhasználása az, melyek egy angol Condici örömanya ruhát fémjeleznek. Az elegancia egyik receptje a fínom visszafogottság és leheletnyi konzervatív vonalvezetés, anélkül, hogy a modell akárcsak egy csöppet is unalmas lenne.

Egy Condici örömanya ruha úgy van megtervezve, hogy az karcsú és molett, plus Size örömanyákat, hölgyeket egyaránt öltöztessen.  Az igazi müvészet, a tervezői nagyság tehát  éppen ebben a gondos és precíz szabászati ruhatervezésben rejlik! Ez a Condici ruhák varázsa!

A Condici modellek nem tartoznak az olcsó ruhák közé, hisz a Condici örömanya ruhák és kosztümök ára 79.000,- és 149.000,- Ft között vannak, és magától érthetően nem kölcsönözhetőek. És mégis, a hölgyek, akik örömanyaként úgy szintén az esküvő középpontjában állnak, szívesen költenek egy kicsit többet egy csinos, elegáns ruhára, melyet talán évekkel késöbb is még mindíg mint egy divatos ruhát fel tudnak venni, melyben újra és újra szívesen bújnak, mert tudják, hogy abban mindíg tetszetősen néznek ki. Egy Condici örömanya ruha már első pillantásra is a minőségről és az egyediségről árulkodik. Egy Condici ruhát talán lehet silányan másolni - ahogyan azt sajnos Magyarországon is néhányan teszik -, de egy igazi Condici ruhát nem lehet összetéveszteni.

A Condici örömanya ruhák 34-es mérettől 48/50-es, tehát molett méretig kerülnek forgalomba. A molett örömanya ruhák különösen közkedveltek, így különösen nagy szeretettel várjuk a plus size örömanyákat. Örömany ruhaszalonunk a más márkájú angol örömanya ruhák mellett egyzserre több Condici és ISPIRATO örömanya kosztüm modelt forgalmaz, de az egyes modelleket csak kis szériában, ami ezeknek a modelleknek a hazai egyediségét erősíti.

Internetes honlapunk is inkább ízelítőt ad a Condici örömany ruhák és kosztümökröl és nem egy aktuális katalógusként értendő, mivel az örömanya ruhák, különösen a molett örömanyaruhák fordandósága igen gyors, igy a modellek gyors változá´savl weboldalunk nem tud lépést tartani. Így számos örömany ruha modell nem is kerül fel internetes oldalunkra. 

 A Condici örömanya ruhák természetes alapanyagú vadselyem (santung), muszlin vagy selyem, vagy pedig müszállal kevert zsorszett, kreppszatén, finom jersey vagy taft taxtíliákból készülnek.   

Ezek az örömanya kosztümök többnyire valamílyen díszítéssel kerülnek forgalomba, pl. gyönygözéssel, hímzéssel, vagy egy más anygaból készült betéttel, ez a finom tervezésü díszítés emeli ki ezeket a modelleket a többi kosztümök közül. 

Az Condici örömanya ruhák leginkább egy komplé vagyis egy rövidujjú, ujjatlan vagy pántos egybe szabott ruhák és hozzá, vagy egy rövid boleró, vagy egy derékig vagy csípőig érő kis kabáttal. A fiatalosabbra tervezett Ispirato moddellek között azonban találunk csinos szóló örömanya ruhákat is, melyek akár a koktél ruha kategóriába is sorolhatóak.

A Condici cég egyik kimondottan fiatalos kollekciója az ISPIRATO kollekció. Ezek a modellek kicsit színesebbek, vidámabbak, több a fodor, a dekoltázs és rafinálatbb a szabás. Ezeket a modelleket nem csak örömanyáknak ajánljuk, hanám más esküvői vendég hölgyeknek is. 

A condici cég ruha modelljeihez elegáns kalapokat is tervez. Ezek a kalapok nagyobb vagy kisebb karimásak, félkalapok vagy fitos fejdíszek tollal, vagy gyöngyel. Az elegáns Condici örömanya kalapokat azonban bármely más ruhához is lehet viselni. A Condici és ISPIRATO elegáns örömanya kalapok és fejdíszek ára 10.000.- Ft és 59.000,- Ft között mozognak. De érdemes a kalapoknál az akciós ár után is érdeklődni.

Különösen emeli a Condici örömanya ruhák eleganciáját és egyediségét a ruhához festett selyemszatén cipőés selyem szatén táska, mely így szintén csak az ADEO 2000 esküvői ruhaszalonban található meg! (több informácío az "esküvői cipők" és a "cipőfestés" menükben.) 

Az örömanyák nem véletlenül válsztják az angol Condici cég örömanya ruháit, ezeket pedig csak az ADEO 2000 ruhaszalonjában lehet megvásárolni!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az örömanya ruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8