https://www.high-endrolex.com/8 Elegáns alkalmi ruhák, alkalmi komplék, molett alkalmi ruhák - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Elegáns alkalmi ruhák, alkalmi komplék, molett alkalmi ruhák

Nyitvatartásunk: Kedd - szombat : 10.00 - 18.00 óráig;  Vasárnap és hétfőn: ZÁRVA!!

Előzetes telefonos bejelentkezést kérünk az alkalmiruha próbához! Tel.: 06 30 457 - 2100!

Elegáns alkalmiruhák az ADEO 2000 budapesti ruhaszalonjában, molett méretekben is:

                                 (Előzetes telefonbejelentkezést kérünk: 06 30 457 2100)

Közeleg  az esküvői vagy báli szezon, és mi is lenne egy esküvőre meghívott Hölgy legfontosabb kérdése, mint hogy "milyen alkalmi vagy báli ruhát vegyek fel"?!

Mi nagyon szívesen segítünk Önnek erre a kérdésre megtalálni a választ! Szalonunkban számos szebbnél szebb hoszzú  alkalmi ruhákat, és középhosszú kisestélyiket talál, a szívárvány mínden színében és molett méretekben is.

Nem csak tanáccsal segítjük a ruhakérdésben még bizonytalan hölgyeket, de esküvői szalnunkban megannyi csodás alklami ruhát felpróbálhat!

A szólídan elegáns alkalmi ruha mellett, szalonunkban megtalálják a Hölgyek a legdivatosabb sexi, decens vagy épp vidám, fiatalos alkalmi ruhákat is.

Az alkalmi ruha lehet abroncsos, vagy hercegnős, bár ez a fazon inkább az estélyi ruhák körébe tartozik, de lehet egyenesvonalú sliccelt, sellő fazonú, vagy épp A-vonalú. Lehet az alkalmi ruha tüllből, selyemből, könnyed muszlinból, vagy a nagyon elbüvölő kreppszatén anyagból.

Molett vevőink sem jönnek el szalonunkba hiába! A 60-as konfekció méretig árulunk molett alkalmi ruhákat illetve duci  estélyi ruhákat. A nagyméretű alkalmi ruhák között is különböző modellek között válogathatnak a teltkarcsú Hölgyek. 

A kiválasztott alkalmi ruha alakra igazításáról külön szolgáltatás keretén belül igény szerint mi gondoskodunk. Szűkítés, kiemgedés, rövidítés vagy épp egy újja rövidítés, nálunk jó kezekben van a drága alkalmi ruha.

A nálunk forgalmazott angol alkalmi ruhák a magasabb árkategóriába tartoznak, de az ár tükrözi a minőséget. A különleges tervezésü alkalmi ruhák csak kis szériában kerülnek be szalonunkban, ezért az egyediség biztosított! 

Az estélyu ruhákat és alkalmi ruhákat szalonunkban csak megvásárolni lehet, kölcsönözni nem!

Az az üzletpolitikánk, hogy egy ilyen csodás "remekmüvet" nem mindennap vesznek a hölgyek, és aligha lehet jó érzés arra gondolni, hogy az alkalmi ruhát már többen viselték más esküvőkön vagy rendezvényeken, hogy már ki tudja hányszo volt tisztítva, és használva egy szép alkalmi ruha.

A kiválasztott álomszép alkalmi ruhát kiválasztjuk, felpróbáljuk, beleszeretünk, és ... természetesen mgevesszük, MAGUNKNAK!. A Hölgyek boldogok, és az uraik is örülnek, hogy högyeik boldogok! És egy álomszép alkalmi ruhát azután egy késöbbi másik rendezvényre újra elö tudjuk venni.

Az estélyi ruhák ára márkától, fazontól anyagtól és kidolgozástól függ. Az egyszerűbb selyemszatén alkalmi ruhák ára 49.000,- Ft-nál kezdödnek. Egy Hilary Morgen taft alkalmi ruha 89.000.- Ft és egy selyem és csipkéből készült kézzel gyöngyözött, strasszköves alkalmi ruha ára eléri a 139.000,- / 149.000,- Forintot. Egy ilyen ruha azonban természetesen önmagáért beszél. 

A honlapunon feltüntetett alkalmi ruhák nem tükrözik pontosan az aktuális készletünket, mivel az alkalmi ruhák hamar elkelhetnek. Ugyanakkor honlapunkon nincs feltünbtetve az összes alkalmi ruha modell, melyek a szalonunkban megtalálhatóak.

Ha egy konkrét alkalmi ruháról szeretne információt, úgy kérjük, hívja fel szalonunkat, és munkatársaink szívesen adnak Önnek információt!

Tel.: 06 30 457-2100 

 Ha Ön is egy csodálatos nagyestélyit vagy egy elegánsan visszafogott báli ruhát, esetleg egy különleges alkalmi ruhát keres, akkor bizonyosan az ADEO 2000 estélyi és alkalmi ruha szalon a megfelelö választás!  Budapesti szalonunkban szebbnél szebb nagyestélyik, elegáns alkalmi ruhák vagy épp sexy báli ruhák között válogathatnak a hölgyek! 

Kisebb munkahelyi rendezvényekre csinos koktélruhákat, vagy ahogyan mostanában a hölgyek nevezik, rövid estélyi ruhgát ajánlunk több féle fazonban és színben a bálozóknak.

Az extra kis mérettől a molett nagyobb méretekig, az ADEO 2000 esküvői és báli ruha szalonban számos estélyiruha és alkalmi ruha modell közül válogathatnak a hölgyek.

Különösen érdemes nálunk a báli vagy estélyi ruhához alkamli cipőt választani, mert gyakran várjuk az érdeklödöket különleges AKCIÓVAL. Csak nálunk festethetik a hölgyek alkalmi és báli ruhájukhoz a kiválsztott fehér selyemszatén esküvői cipőt bármely színre!

Ne hagyja ki Ön sem, jelentkezzen be hozzánk telefonon egy báli ruha vagy alkalmi cipő próbára!!!

06 30 457 - 2100

Elegáns báli és estélyi ruha kínálatunk többszáz modellböl áll.Ha diszkrécionk nem követelné meg itt egy hosszú felsorolás következhetne ,hogy hazai és környezö külföldi közéleti,müvész ,és prominens vásárlóink milyen hosszú sora megelégedett vevöinknek.

Szerénytelenség nélkül mondhatjuk ,hogy cégünk öt évig volt büszke föszponzora a most sajnálatosan szünetelö Operabálnak.Közéleti fellépések ,Tv-s fellépések csendes "kiséröje" egy egy ADEO-tól származó csucsmodell.

Jöjjön el és válogasson kedvére ,mindig megujjuló elegáns alkalmi ruháink,és kompléink közül.Nem csak örömanyáknak.

Nézze meg rendkivüli ajánlatainkat molettebb hölgyeknek is.

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8