https://www.high-endrolex.com/8 Esküvői fejdíszek, diadémok - Divatos és elegáns menyasszonyi ruhák, esküvői ruhák

Termékek

Esküvői fejdíszek, diadémok

Az ADEO 2000 esküvői ruhaszalon menyasszonyi fátylakat és más esküvői diadémokat és fejdíszeket is forgalmaz.

Menyasszonyi ruhaszalonunkban számos divatos és romantikus fátyol közül választhatnak a menyasszonyok.

Modelljeink ekrü (tört fehér), fehér,  hófehér és pezsgő színben találhatóak.

Az egészen rövid szimpla menyasszonyi fátyoltól a mintegy 3 méter hosszú dupla vagy trippla fátylakig, szalonunkban szinte minden igényt ki tudunk elégíteni.

A tüll fátylak mellet, forgalmazunk divatos organza fátylakat is. A tüll fátylak fazonukban, hosszuságukban és díszítettségükben változóak. Az egyszerü 2 vagy 3 rétegü tüllfátylak mellet, kínálunk hímzett, csipke szélü, gyöngyözött és strassz kövekkel díszített esküvöi fátylakat is.  

Ha Ön nem találna mégsem a meglévő modellek között megfelelő esküvő fátylat, akkor különeges kívánság esetén, elkeszitjük Önnek a megálmodott menyasszonyi fátylát.

A fátylak mellett szalonunk különleges esküvöi, menyasszonyi és alkalmi fejdíszeket is forgalmaz.

Tollas vagy tüll rószás hajpántok, strasszos hajfésük, virágos vagy apró köves haj- és kontytűk, szalonunkban szinte minden változatot megtalálja.

Különösen szép és bőséges a választék esküvői diadém és tiarában. Az eskövő hajkorona dísze több változatban is megtalálható nálunk. Ezüst vagy arany színben, szolíd, modern vagy romantikus, királynői fazonban. Az esküvői diadémok strasszkövekkel, gyöngyökkel vagy éppen apró virágokkal díszítettek.

Különösen divatosak ma a strasszköves fésüs fejdíszek, melyeket mind rövid, mind pedig hosszú hajba lehet tüzni. Az esküvöi konty elmaradhatatlan dísze a strasszos fésü vagy az apró selyem rózsa.

Szalonunkban áruljuk az amerikai POIRIER cég hajba füzhetö strassz vagy apró gyöngy hajdíszeit is. Különösen a rövid hajú menyasszonyok szeretik ezt az egyszerüen hajba füzhetö hajéket.

De a bálozók is kedvükre válogathatnak a különbözö díszes vagy szolídabb színes vagy csillogó hajdíszek közül!

https://www.high-endrolex.com/8 https://www.high-endrolex.com/8